Om företaget Jordeliv


Här på gården kan du njuta av spa och personligt anpassade behandlingar eller hyra in dig för att semestra. Här hålls dessutom små personliga kurser där vi har plats för upp till 10 deltagare samtidigt i trygga utrymmen där du alltid guidas i att lyssna på och kommunicera den inre rösten. 

I hemmiljön här på jordeliv är du fri att vara dig själv och lyssna in dina behov. 

Vi odlar grönsaker och frukt för självhushållning och på gården finns också höns, kor och hästar. 


Jordeliv Spa och Kursgård hette tidigare InreVisdom men har under hösten 2021 bytt namn.


Jag som driver företaget Jordeliv heter Cecilie Nergaard. Jag har äran att bo på den här kraftplatsen tillsammans med min familj och alla besökare och medskapare som gästar oss.

Jag brinner för att hjälpa människor att hitta sin egen väg här på jorden och att skapa relationer på alla nivåer, såväl inom varje person som mellan människor och med allas vår moder jord.

Med mig som hjälp har jag förutom mina hjälpande assistenter också en väska med många verktyg hämtade från olika utbildningar, kurser och personliga livserfarenheter. Jag utvecklas ständigt i mötet med alla er medmänniskor och genom nya utbildningar och lärdomar. 

De flesta kurserna och behandlingarna på gården hålls av mig eller i samskapande men det finns också möjlighet att hyra in sig för att hålla sina egna kurser eller behandlingar här.


Min personliga resa startade med rotlöshet, medberoende, svårigheter att känna självkärlek och ett sökande efter att komma "hem".  Under många år tog jag på mig andra människors känslor som ett ansvar vilket resulterade i både fysisk och psykiskt smärta. När min kropp till började protestera allt högre för snart 10 år sen började min inre resa ta sin form och sen dess har jag fått möta och nysta upp många gamla mönster och skapa livet på nytt så som jag vill ha det. 

Jag har utforskat många vägar mot ett hållbart liv och ser det som att vi alla tillhör samma enhet och att allt hör ihop - själen, kroppen, naturen, jorden och universum. Feedback från  besökare:- Vill bara ge dig allt beröm, man känner sig så välkomnad och sedd när man är hos dig, att man sen får en avslappnande stund på massagebänken, gör det ju inte sämre. Rekommenderar alla att besöka dig.

KONTAKTA MIG

Maila gärna dina frågor eller tankar! Vi svarar så snart vi kan.